Omeletrolletjes met mozzarella, pesto en rucola

2015-11-04
  • Aantal personen : 4
  • Bereidingstijd : 15 minuten

Deze omeletrolletjes met mozzarella, pesto en rucola zijn heel erg makkelijk te maken. Niet alleen zien de hapjes er prachtig uit, het is ook weer eens wat anders dan een gerolde en gevulde wrap.

Volgens mij ook nog eens glutenvrij, dus super gezond! Met een paar niet al te dure ingrediënten maak je dus simpel en snel deze mooie hapjes!

Feestdagenproof! Geniet ervan!

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 bollenl mozzarella
  • 1 bakje Pesto Genovese (basilicumpesto)
  • 1 klein zakje rucola
  • 8 kleine snoeptomaatjes
  • zout en grof gemalen peper
  • wat losse blaadjes basilicum ter garnering
  • kleine prikkertjes
  • 2 stukken plastic folie
  • wat bakboter

Stappen

Stap 1

Klop de eieren los met wat zout en peper en een klein scheutje melk of water. Verhit de boter in een koekenpan en bak van het eimengsel 2 dunne omeletjes. Zet de omeletjes even apart om af te koelen.

Stap 2

Snijd de mozzarella en de snoeptomaatjes in dunne plakjes. Leg op een snijplank de plastic folie uit en leg hier per stuk folie de omelet op. Nu kun je de omeletjes met wat pesto bestrijken en de mozzarella en tomaatjes erover verdelen. Bestrooi met wat grof gemalen peper en verdeel er wat rucola overheen.

Stap 3

Rol de omeletjes nu strak op tot een rol en draai de uiteinden dicht. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Stap 4

Haal de omeletjes voor gebruik uit de koelkast en uit de folie. Snijd er mooie plakken van, Steek in iedere plak een prikkertje leg deze op een mooi schaaltje. Garneer met wat kleine blaadjes basilicum.

Gemiddelde score

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

Dit recept is 0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten
  • Gevuld borrelbrood met mozzarella en kruiden

  • Aardappelknoflooksoep met Parmezaankoekjes

  • Aardappelgratin muffins

  • Lepeltje aardbeien caprese

  • Krokante aardappelrozen

Plaats een reactie