Secondi

Kiprolletjes alla saltimbocca

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Kiprolletjes alla saltimbocca is een feestelijke en betaalbare variant op het klassieke gerecht Saltimbocca alla Romana. Ook met kip geven ...

Bekijken

Koteletten op Milanese wijze

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Kotelet op Milanese wijze is een gepaneerde kalfskotelet goudbruin gebakken in de boter. Het heeft wel iets weg van de ...

Bekijken

Stamppot andijvie met een Mediterraans tintje

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Even tijd voor een eenvoudig winterstamppotje: Stamppot andijvie met een beetje kleur. De punt paprika en puree met ricotta geven ...

Bekijken

Caponata met pompoen

Gemiddelde waardering: (3 / 5)

Caponata met pompoen is een mooie herfstvariant van de zomerse Siciliaanse Caponata. Het stevige en iets zoete van de pompoen ...

Bekijken

Kip met paddenstoelen in rode wijn

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Wat krijg je als je de klassieke Coq au Vin in een Italiaans jasje steekt? Kip met paddenstoelen in rode ...

Bekijken

Mosselen op Italiaanse wijze

Gemiddelde waardering: (4.3 / 5)

Bij deze mosselen op Italiaanse wijze (Cozze alla Marinara), met witte wijn, knoflook, peterselie, basilicum en tomaten heb je echt ...

Bekijken

Warm gerookte zalm met honingmosterdsaus

Gemiddelde waardering: (3 / 5)

Zelf gemaakte warm gerookte zalm is superlekker met een klassieke honing mosterdsaus met dille en groene asperges! Gegarandeerd een groot ...

Bekijken

Frittata met tomaat, mozzarella en aardappel

Gemiddelde waardering: (4 / 5)

Een frittata is de ideale manier om van je kliekjes af te komen. Deze frittata met tomaat, mozzarella en aardappel ...

Bekijken

Zelf zalm roken

Gemiddelde waardering: (3.5 / 5)

Wat is dat ontzettend lekker en leuk om te doen! Zelf zalm roken! Je eigen warm gerookt zalm smaakt hemels ...

Bekijken

Pizza bianca met gerookte zalm en dille

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Een pizza bianca, pizza zonder de tomatensaus, vind ik heerlijk en je kunt er oneindig mee variëren! Dit keer maakte ...

Bekijken