Fotogalerij

0 reacties | mei 18, 2013

  • Italië evenement: een leuke ontmoeting
Workshop Risotto

De eerste workshop zit er op met de nodige humor! Risotto over de vloer.. Op t menu stond heerlijke ciabatta met zelf gemaakte tapenade, carpaccio van bietjes en risotto met paddenstoelen. Als toetje limoncello ijs en master Marcello kreeg een dikke 7 van z'n kritische tafelgenoten:-) Zo wil ik wel vaker les geven!

Ladiesnight

Een succesvolle Ladiesnight, georganiseerd door de sportschool. Hier konden onder andere startende ondernemers zich presenteren. Er kwamen meer dan 150 dames op af. Een mooie gelegenheid om CuciNina meer naamsbekendheid te geven.

Gelato Universiteit in Bologna

Een bijzondere rondleiding bij Carpigiani; IJsproducent en sinds 10 jaar een internationaal opleidingsinstituut tot IJsmeester. Je kunt sinds 2012 ook een kijkje nemen in de geschiedenis van het ijs in hun IJsmuseum..

Parmahamfestival

Een kleine impressie van het bereidingsproces van de Parmaham bij Prociuttifcio Rosa dell' Angelo. Deze Parmahamproducent opende zijn deuren tijdens het Parmahamfestival. Een hele bijzondere ervaring, leuke rondleiding en daarna natuurlijk proeven!

Afscheidsreceptie Amstelring

Impressie afscheidsreceptie Amstelring

Italië evenement: een leuke ontmoeting

Tijdens het Italië Evenement toonde Luigi Lupi, Master en oud Wereldkampioen Barista zijn kunstwerkjes. Hij is een meester in het maken van Latte Art creaties. Hier een kleine impressie.

Culinaire verwenmiddag bij CuciNina

Impressie Culinaire verwenmiddag bij CuciNina voor Alpe d\'HuZes