Gerecht met als soort: Pane

Gevuld borrelbrood met mozzarella en kruiden

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Dit gevulde borrelbrood met mozzarella en kruiden ziet er niet alleen heel verleidelijk uit, maar is onweerstaanbaar lekker! Het ...

Bekijken

Pizza bianca met aardappel en Parmaham

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Italiaanse pizza en Hollandse aardappel is en super lekkere combinatie. Ik maakte dit keer de pizza bianca met aardappel en ...

Bekijken

Zelf pizzadeeg maken

Gemiddelde waardering: (4 / 5)

Zelf pizzadeeg maken is niet moeilijk. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en een beetje geduld. Met dit basisrecept ...

Bekijken

Pizza bianca met aardappel en rozemarijn

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Wist je dat pizza met aardappel een verrassend lekkere combinatie is? Deze pizza heeft geen tomatensaus en heet daarom ...

Bekijken

Focacciastengels met een ricottadip

Gemiddelde waardering: (4.7 / 5)

Deze amuse glaasjes zijn mooi om te zien en niet moeilijk te maken.. De glaasjes zijn gevuld met focaccia stengels ...

Bekijken

Ciabatta en Ciabattini

Gemiddelde waardering: (4.7 / 5)

Vanmiddag heerlijke ciabatta en ciabattini gebakken voor bij de Melanzane alla Parmignana. Ok, het duurt even door het rijzen! Maar ...

Bekijken

Piadina gevuld met Parmaham, Taleggio en rucola

Menugang: Tags: ,
Gemiddelde waardering: (4.5 / 5)

De piadina is een soort wrap, maar dan op z’n Italiaans. Het ronde dunne en platte brood wordt gemaakt van ...

Bekijken

Focaccia al Rosmarino: Rozemarijn focaccia

Menugang: Tags: ,
Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Focaccia al Rosmarino: Rozemarijn focaccia. Past prima bij de Tagliere, maar ook bij andere Antipasti!

Bekijken

Pizza bianca

Menugang: , Tags:
Gemiddelde waardering: (4 / 5)

Traditioneel worden de pizza's bestreken met tomatensaus, voordat ze belegd worden. Maar een pizza bianca is ook heerlijk als brood ...

Bekijken