Recepten uit de streek: Veneto

Tomatenrisotto met chorizo, mosselen en garnaaltjes

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Deze Italiaanse tomatenrisotto met chorizo, mosselen en garnaaltjes is ontstaan door 2 recepten te combineren. Een heerlijke risotto, wat ...

Bekijken

Mosselen op Italiaanse wijze

Gemiddelde waardering: (4.3 / 5)

Bij deze mosselen op Italiaanse wijze (Cozze alla Marinara), met witte wijn, knoflook, peterselie, basilicum en tomaten heb je echt ...

Bekijken

Warm gerookte zalm met honingmosterdsaus

Gemiddelde waardering: (3 / 5)

Zelf gemaakte warm gerookte zalm is superlekker met een klassieke honing mosterdsaus met dille en groene asperges! Gegarandeerd een groot ...

Bekijken

Geroosterde makreel met gremolata ‘Sgombri alla griglia con gremolata’

Gemiddelde waardering: (0 / 5)

Geroosterde makreel met gremolata is verrassend lekker op de BBQ! Je kunt de vis vullen met de kruidenmix of ...

Bekijken

Zelf Aperol Spritz maken

Menugang: Tags:
Gemiddelde waardering: (5 / 5)

Het Oranjegevoel met een Italiaans tintje? Aperol Spritz en lekkere hapjes natuurlijk...

Bekijken